Villa BLUE CURACAO
Het vakantiehuis
Foto's vakantiehuis
Tarieven
Stranden & Klimaat
Onze Omgeving
Voorwaarden
Contactformulier
Gastenboek
Sitemap

Boekingsvoorwaarden

 

Reservering en betaling
Na reservering van de vakantievilla ontvangt de huurder een huurovereenkomst (tevens factuur) voor aanbetaling van 50% van de huurprijs. Deze aanbetaling dient binnen 8 dagen te worden voldaan, waarmee de reservering definitief wordt en waarmee de huurder zich akkoord verklaart met de huurvoorwaarden. Wanneer de aanbetaling niet binnen deze termijn is ontvangen, vervalt de reservering. Het restantbedrag, de kosten van eindschoonmaak, de borgsom en eventuele transferkosten dienen 6 weken voor het begin van de huurperiode te zijn voldaan. 


Optie
Het is mogelijk een optie te nemen op de vakantievilla voor een vooraf met de verhuurders af te spreken periode (om bijvoorbeeld boeking van tickets af te stemmen met de huurperiode).

Annulering
Bij annulering wordt in principe de huurprijs geheel in rekening gebracht. Een annuleringsverzekering wordt aanbevolen. Indien de woning in de besproken periode aan anderen kan worden verhuurd, zal de huursom voor de verhuurde dagen gerestitueerd worden, onder aftrek van administratiekosten van € 150,00.

Beheer
De beheerder vangt de huurder op, maakt hem/haar wegwijs in het huis en staat klaar om alle vragen omtrent de bewoning van de villa te beantwoorden.
 

Gebruik van de villa
De villa is uitsluitend bedoeld als vakantieverblijf. U wordt geacht rekening te houden met de opvattingen zoals deze voor het bewonen van luxe woonwijken op Curaçao gelden. Dit betekent o.a. dat geen sprake mag zijn van overlast voor buurtbewoners (in wat voor vorm dan ook), naakt of topless zonnen en/of het houden van feesten en andere bijeenkomsten waar meer dan het aantal geboekte personen aanwezig zal zijn (tenzij u tevoren schriftelijke toestemming van de verhuurder of iemand namens hem, heeft gekregen). Raadpleegt u bij twijfel vooraf de verhuurder en/of beheerder.

 

Borgsom
De borgsom bedraagt € 400,00. De borgsom wordt, na aftrek van eventuele schadekosten, verbruik elektriciteit en meerverbruik water, binnen 14 dagen na vertrek uit de vakantievilla teruggestort.

 

huurvoorwaarden

 

email: info@bluecuracaohouses.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

vakantiehuis,vakantiewoning,vakantievilla,curacao

vakantiehuis,vakantiewoning,vakantievilla,curacao

vakantiehuis,vakantiewoning,vakantievilla,curacao

 

 

 

 

 

 

 

vakantiewoning,vakantiehuis,vakantievilla,curacao