Villa BLUE CURACAO
Het vakantiehuis
Foto's vakantiehuis
Direct Boeken
Stranden & Klimaat
Onze Omgeving
Voorwaarden
Contactformulier
Gastenboek
Sitemap

 

Boekingsvoorwaarden

 

Reservering en betaling
Na reservering van de vakantievilla ontvangt de huurder een reserveringsnota (tevens factuur) voor aanbetaling van 50% van de huurprijs. Deze aanbetaling dient binnen 8 dagen te worden voldaan, waarmee de reservering definitief wordt en waarmee de huurder zich akkoord verklaart met de huurvoorwaarden. Wanneer de aanbetaling niet binnen deze termijn is ontvangen, vervalt de reservering. Het restantbedrag, de kosten van eindschoonmaak, de borgsom en eventuele transferkosten dienen 6 weken voor het begin van de huurperiode te zijn voldaan. 


Optie
Het is mogelijk een optie te nemen op de vakantievilla voor een vooraf met de verhuurders af te spreken periode (om bijvoorbeeld boeking van tickets af te stemmen met de huurperiode).

Annulering

Elke annulering moet schriftelijk of per mail aan Blue Curacao worden gemeld.

Indien een overeenkomst wordt geannuleerd, is de huurder de volgende annuleringskosten verschuldigd: a: bij annulering tot 60 dagen voor aankomst : 40% van de huursom b: bij annulering vanaf de 60ste dag tot de 30ste dag voor de dag van aankomst : 60% van de huursom c: bij annulering vanaf de 30ste dag tot de dag van aankomst : 90% van de huursom d: bij annulering op de dag van aankomst of later : de totale huursom. 

 

Een annuleringsverzekering wordt aanbevolen. 

 

Indien Blue Curacao door onvoorziene omstandigheden een huurovereenkomst moet annuleren, zal de huurder hiervan onmiddellijk op de hoogte worden gebracht en restitutie van aanbetalingen plaatsvinden. Indien mogelijk zal er een andere passende woning voor u worden gezocht.

 
Beheer
De beheerder vangt de huurder op, maakt hem/haar wegwijs in het huis en staat klaar om alle vragen omtrent de bewoning van de villa te beantwoorden.
 

Gebruik van de villa

De woning is uitsluitend bedoeld als woonverblijf. U wordt geacht rekening te houden met de opvattingen zoals deze voor het bewonen van luxe woonwijken op Curaçao gelden. Daarnaast willen wij u erop attenderen dat u in een gated community verblijft, het is geen vakantie resort.

 

Dit betekent o.a. dat geen sprake mag zijn van overlast voor buurtbewoners (in wat voor vorm dan ook), naakt of topless zonnen en/of het houden van feesten en andere bijeenkomsten waar meer dan het aantal geboekte personen aanwezig zal zijn (tenzij u tevoren schriftelijke toestemming van de verhuurder of beheerder, heeft gekregen). Tussen 23:00 uur en 7:00 uur geen geluidsoverlast i.v.m. de omwonenden. Raadpleegt u bij twijfel vooraf de verhuurder en/of beheerder.

  

Borgsom
De borgsom bedraagt € 400,00. De borgsom wordt, na aftrek van eventuele schadekosten, verbruik elektriciteit en meerverbruik water, binnen 14 dagen na vertrek uit de vakantievilla teruggestort.

 

huurvoorwaarden

 

email: info@bluecuracaohouses.nl

 

 

 

 

vakantiehuis,vakantiewoning,vakantievilla,curacao

vakantiehuis,vakantiewoning,vakantievilla,curacao

vakantiehuis,vakantiewoning,vakantievilla,curacao

 

 

 

 

 

 

 

vakantiewoning,vakantiehuis,vakantievilla,curacao