Villa Blue Curaçao 
 


Bon Bini
Villa Blue Curacao - Your holiday home in Paradise

Villa Blue Curacao is een stijlvolle vakantievilla en is gelegen op Marbella Estate een rustig en beveiligd woonresort in de populaire wijk Jan Thiel. Marbella Estate is gesitueerd tussen twee mooie lagoons genaamd Jan Thiel en het Spaanse Water. Dit zijn twee van de mooiste locaties op het eiland waar u kunt zwemmen, snorkelen, duiken of gewoon genieten van de prachtige natuur. De zoutpannen van Jan Thiel zijn ideaal om te wandelen en te mountainbiken. Het vakantiehuis biedt u alles voor een heerlijke tropische vakantie voor maximaal 6 personen.

Vanuit de Caracasbaaiweg is een weg aangelegd die u toegang biedt tot het resort. Zwem heerlijk in het gemeenschappelijke zwembad dat is gesitueerd in het midden van het resort precies tegenover het vakantiehuis. Gastvrijheid, gezelligheid en rust, ervaar de ultieme sfeer van Curaçao op dit prachtige woonresort. De combi van vaste bewoners en vakantiegasten zorgt voor een sfeervolle en unieke ervaring. Kortom: Marbella Estate is een perfect verblijf voor uw welverdiende vakantie. Ontdek de mooiste stranden, de azuurblauwe zee, dineer bij de lekkerste restaurants en beleef de gezelligste happy hours. Er is eigenlijk géén reden om niet naar Curaçao te gaan.

De populaire stranden (Jan Thiel BeachMambo beach BLVD, Bonita beachclub, Cabana beach) en verschillende restaurants (o.a. Zanzibar, Pops PlaceChill Curacao, Moodbeach en Hemingway) zijn binnen een radius van enkele kilometers bereikbaar.

De villa is uw tijdelijk 'thuis' en daar hebben de eigenaren van Blue Curacao het ook naar gemaakt. Onze deskundige beheerster maakt u wegwijs in het huis.


 
E-mailen
Instagram